Balint: Am câştigat printr-o execuţie a lui Curtean pe care o aştept din iarnă

Antrenorul echipei FC Timişoara, Gavril Pele Balint, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a câştigat meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-0, în etapa a XXVII-a, printr-o execuţie a lui Alexandru Curtean, pe care o aşteaptă din iarnă, de când a fost transferat jucătorul.

12 afișări
Imaginea articolului Balint: Am câştigat printr-o execuţie a lui Curtean pe care o aştept din iarnă

Balint: Am câştigat printr-o execuţie a lui Curtean pe care o aştept din iarnă (Imagine: Mediafax Foto)

"Când baţi Bistriţa de trei ori la rând în ultimele minute, nu mai e o întamplare, dar nici nu pot spune că am pregătit meciurile să câştigăm în acest mod. Gloria e o echipă foarte bine organizată, foarte dificilă, putea marca în prima repriza, când a avut două-trei ocazii mari. Jocul s-a echilibrat apoi şi s-a rupt în momentul eliminării lui Ciucă", a declarat antrenorul echipei FC Timişoara.

"Au făcut un pas înapoi, am câştigat printr-o execuţie a lui Curtean pe care o aştept din iarnă. A fost un gol frumos, dar să nu uităm că am mai avaut şi doua bare. E foarte greu să joci contra Gloriei, nouă ne convin echipele care riscă. Gloria nu riscă, se organizează foarte bine şi nu e o echipă care să retrogradeze. Dispune de un lot bun şi un antrenor pe masură", a spus Balint.

Gavril Balint susţine că ar fi mai bine ca FC Timişoara să nu evolueze în Cupa României, contra formaţiei Dinamo, după ce Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis ca respectiva partidă să se joace fără spectatori din cauza scandărilor rasiste ale galeriei dinamoviste la partida cu Rapid, din Liga I.

"Sperăm să primim înapoi şi cele şase puncte, care sunt pe drum. Urmează meciul din Cupă, dar mai bine nu joci decât fără spectatori. Cine mai înţelege legile din fotbalul românesc? Nu ştiu dacă e rea voinţă, dacă e cineva contra noastră. Eu ştiu că suspendările se dau la jocurile de pe propriul teren, nu de pe teren neutru", a afirmat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici