Balint: Am luat gol uşor, dar echipa a forţat bine şi am reuşit să mai marcăm

Antrenorul Gavril Balint a declarat, marţi, după ce FC Timişoara a învins, cu scorul de 4-1, formaţia Dinamo, că echipa sa a primit gol uşor, însă jucătorii au ripostat, au forţat şi au reuşit să câştige întâlnirea din semifinalele Cupei României.

12 afișări
Imaginea articolului Balint: Am luat gol uşor, dar echipa a forţat bine şi am reuşit să mai marcăm

Balint: Am luat gol uşor, dar echipa a forţat bine şi am reuşit să mai marcăm

"Fericirea e formată din momente, suntem aproape de realizarea unui obiectiv. Trebuie să ţinem cont că ne-au lipsit câţiva jucători şi, am spus-o şi înainte de meci, e greu să o baţi pe Dinamo cu 1-0. Am luat gol prea uşor, Pantilimon a fost surprins de Cristea, dar echipa a ripostat, am forţat bine şi am reuşit să mai marcăm. Mi-aş fi dorit o finală cu Dinamo şi să-i batem. Pentru finală, nu am preferinţe în privinţa adversarei, poate fi oricare", a spus Balint.

Gavril Balint a menţionat că a fost inspirat la schimbările efectuate. "Magera s-a accidentat după ce a primit o lovitură la spate, iar pe Curtean l-am schimbat, pentru că am dorit un jucător care să ţină mai mult mingea. Parks a intrat bine în meci, e un jucător care ţine bine mingea şi crează pericol. Azi am fost inspirat la schimbări. Acum vrem să refacem jucătorii, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, pentru că urmează meciuri dificile: cu Farul, cu Clujul...", a precizat antrenorul.

Întrebat cum a fost partida fără spectatori, Balint a răspuns: "Eu mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă astăzi se juca finala, tot la fel ar fi fost? Eu cred că ar trebui mai multe amenzi. I-am şi spus lui Rednic că trebuia o amendă şi şase puncte. Iniţial nu şi-a dat seama... Dacă erau spectatori, simţeam altfel această bucurie, aşa parcă a fost un amical, ca acele meciuri pe care le jucăm departe de spectatori".

Formaţia FC Timişoara s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, marţi, la Cluj-Napoca, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Dinamo Bucureşti, în semifinalele competiţiei, prin golurile marcate de Magera '25, Abiodun '61, Gigel Bucur '81 şi Nibombe '86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici