Balint: Am obţinut trei puncte foarte importante

Antrenorul Gabi Balint a declarat că FC Timişoara a obţinut trei puncte extrem de importante în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0.

36 afișări
Imaginea articolului Balint: Am obţinut trei puncte foarte importante

Balint: Am obţinut trei puncte foarte importante (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros pentru că sunt trei puncte foarte importante. Ştiam că va fi un meci greu pentru noi. Pandurii e o echipă foarte bine aşezată pe teren cu jucători de viteză şi combinativi şi îmi era puţin frică pentru că noi avem o echipă masivă pe zona centrală. Apariţia lui Nibombe a fost benefică pentru noi şi a lui Curtean la fel, doi jucători care au debutat acum la Poli", a declarat Balint.

"A fost şi un penalti la care am avut noroc pe final pentru că Pantilimon a apărat. Jucătorul nostru nu cred că l-a atins acolo, dar probabil că şi Corpodean era mascat în acel moment. Dar mai puţin contează asta acum ci doar rezultatul, contează că avem trei puncte şi că rămânem acolo la bătaie. Şi mai contează iar negativ că o să am lipsuri la meciul viitor pentru că vor fi trei dintre ei suspendaţi la meciul viitor. E vorba de Magera, Alexa şi Stancu care vor fi suspendaţi", a spus Balint, care a menţionat că a mizat pe fazele fixe.

Balint a afirmat că el se gândeşte doar la victorie.

"Eu am obiectiv pe termen scurt şi nu mă interesesază decât cele trei puncte şi urmăresc rezultatul. Nu creştem jucători, nu fac experienţe, ci pur şi simplu mă gândesc totdeauna să câştig cele trei puncte. Poate la gol a fost şi noroc, dar hai să scoatem în evidenţă forma lui Pantilimon la acel penalti apărat. Practic a fost un penalti apărat deşi se spune că penaltiurile se ratează. În mare măsură datorăm victoria echipei, nu lui Pantilimon. Toţi jucătorii au făcut un meci bun, dar el a fost jumătate din echipă azi. Trebuie să datorăm victoria tuturor jucătorilor pentru că toţi au alergat şi au făcut un meci bun. Mă încântă când îi văd. Replica echipei Pandurii a fost cea aşteptată, i-am studiat foarte bine, ştiam ce măsuri să ne luăm. Ca fază defensivă i-am blocat foarte bine. Pe faza ofensivă n-am mai fost la fel, n-am mai avut atâtea ocazii. Mai puţin contează asta, ci e important că a intrat atunci când trebuia", a menţionat Balint.

Citeşte şi:

Pandurii - FC Timişoara, scor 0-1 în Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici