Balint, despre transferul lui Stanciu: Este vorba de 5 milioane de euro şi salariu de 1,4 milioane

Sumele apărute în cazul transferului lui Nicolae Stanciu (25 de ani) nu ar fi reale. Gabi Balint afirmă că ştie de la o sursă sigură că mutarea s-a făcut pentru o sumă mai mică, de 5 milioane de euro, iar salariul mijlocaşului nu ar fi de 2.5 milioane de euro, ci de 1.4 milioane de euro.

299 afișări
Imaginea articolului Balint, despre transferul lui Stanciu: Este vorba de 5 milioane de euro şi salariu de 1,4 milioane

Balint, despre transferul lui Stanciu: Este vorba de 5 milioane de euro şi salariu de 1,4 milioane

Iniţial, se vorbea că Sparta Praga ar fi primit în jur de 10 milioane de euro de la Al-Ahli, dar, din precizările fostului fotbalist, suma adevărată este la jumătatea celei speculate. "Am primit şi eu un mesaj acum de la cineva care ştie despre acest transfer, e o persoană importantă din lumea fotbalului şi bănuiesc că ştie exact. Este vorba de 5 milioane de euro şi salariul de 1,4 milioane de euro, fără bonusuri. Nu e o sumă extraordinară, dacă e adevărat. Sursa eu zic că e credibilă. El a avut nişte probleme acolo cu antrenorul, Sparta Praga a vrut să îl vândă şi a fost singura ofertă", a spus Gabi Balint pentru DigiSport.

Transferul lui Stanciu la Al-Ahli a fost oficializat marţi, printr-un comunicat oficial emis de echipa din Arabia Saudită. "Nicoale Stanciu a semnat un precontract cu Al-Ahli. Internaţionalul român va semna ulterior un contract valabil pe trei ani şi jumătate, după ce va efectua vizita medicală. Înţelegerea va fi parafată în următoarele zile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici