Balint: Fotbalul va intra în colaps, mă gândesc serios să mă apuc de agricultură

Fostul internaţional Gavril Balint a declarat, luni, că în opinia sa fotbalul românesc va intra în colaps anul viitor, precizând că se gândeşte serios să îşi schimbe domeniul de activitate, printre priorităţile sale aflându-se agricultura.

90 afișări
Imaginea articolului Balint: Fotbalul va intra în colaps, mă gândesc serios să mă apuc de agricultură

Balint: Fotbalul va intra în colaps, mă gândesc serios să mă apuc de agricultură (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am răspuns invitaţiei lui Mircea Sandu în primul rând din respect pentru el. Nu voi uita niciodată că a fost primul care a inventat un post de director sportiv pentru mine în federaţie, în momentul în care am abandonat fotbalul. Mă bucur că s-a organizat şi că e în pas cu ceea ce se întâmplă la nivel mondial. Mă refer la faptul că vor dispărea agenţii de jucători. E bine, din păcate nu ştiu cât de mult vor funcţiona într-un fotbal falimentar. Cred că la anul se va apropia de colaps. Eu, sincer, mă gândesc serios să mă apuc de agricultură. Activitatea din fotbal de mult mă îngrijorează, nu cred că ne îndreptăm într-o direcţie bună", a declarat Balint, cu ocazia lansării companiei de manageriat şi impresariat sportiv Best Business Sport.

Fostul preşedinte al FRF Mircea Sandu şi-a lansat, luni, compania de manageriat şi impresariat sportiv Best Business Sport, în portofoliul firmei aflându-se deja jucători şi antrenori precum Constantin Gâlcă, Răzvan Lucescu, Daniel Niculae, Daniel Pancu, Emil Săndoi, Sorin Cârţu şi Flavius Stoican.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici