Balint: Jucătorii încep să simtă o presiune mai mare când se uită la clasament

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, luni, că jucătorii echipei sale simt o presiune tot mai mare când se uită la poziţia pe care o ocupă în clasament.

14 afișări
Imaginea articolului Balint: Jucătorii încep să simtă o presiune mai mare când se uită la clasament

Balint: Jucătorii încep să simtă o presiune mai mare când se uită la clasament

"Jucătorii încep să simtă o presiune mai mare, pentru că văd că ne distanţăm în clasament de unele echipe şi ne apropiem de cele de sus. Eu le-am tot spus să nu se gândească la asta, însă este greu să-i fac să se concentreze doar la ce au de făcut în teren", a spus Balint.

Tehnicianul a precizat că obiectivul echipei sale este să cucerească un trofeu în acest sezon şi nu este foarte important ca formaţia sa să evolueze spectaculos.

"Lumea aşteaptă ca jocul să fie altfel, dar nu uitaţi că este altfel de presiune în acest retur. Jucătorii au nevoie de încredere, iar pe aceasta o vor dobândi câştigând puncte. Deja îi văd pe unii care au crescut şi mai au nevoie de puncte pentru a căpăta şi mai multă încredere. Vreau să avem puţină răbdare. Am văzut că unii au început să critice că nu jucăm sau că avem mult noroc. Sunt alte echipe care joacă şi n-au noroc. Noi ce preferăm? Noi avem un plan pe termen scurt. Vrem să ne batem pentru un loc acolo sus şi să ne realizăm unul dintre cele două obiective. Trebuie să pregătim şi să analizăm foarte bine fiecare meci şi, bineînţeles, să-l câştigăm. Rămâne de văzut cum o vom face. O să apară şi jocul mai bun, mai ales dacă o sa mai câştigăm 2-3 meciuri", a adăugat antrenorul grupării timişorene.

FC Timişoara ocupă locul al treilea în clasamentul Ligii I, cu 35 de puncte, şi va juca, în etapa a XX-a a Ligii I, cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18.00.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici