Balint: Jucătorii mei sunt afectaţi şi direct răspunzător de rezultat este antrenorul

Antrenorul Gabi Balint a declarat, duminică seară, că jucătorii echipei FC Timişoara sunt afectaţi de înfrângerea din partida cu Unirea Urziceni, scor 2-1, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, dar acum trebuie să se concentreze la finala Cupei României.

9 afișări
Imaginea articolului Balint: Jucătorii mei sunt afectaţi şi direct răspunzător de rezultat este antrenorul

Balint: Jucătorii mei sunt afectaţi şi direct răspunzător de rezultat este antrenorul

"Am făcut o primă repriză bună, dar în a doua repriză am pierdut totul. Nu ştiu dacă Unirea merita victoria, este o echipă bine organizată şi greu de bătut. Le-am făcut două faze fixe cadou, iar cine greşeşte, plăteşte. Timişoara a făcut un campionat bun per ansamblu, se putea mai mult, dar nu am reuşit mult în meciurile directe: cu CFR, cu Dinamo şi, acum, Unirea. Acum ne vom concentra atenţia spre cupă, unde avem un jucător suspendat. Jucătorii mei sunt afectaţi şi direct răspunzător de rezultat este antrenorul. Le-am explicat că trebuie să jucăm mai mult, să nu greşim pe contraatac. Am avut probleme cu zonele laterale, este un moment greu, trist pentru noi. A fost o răsturnare de scor, dar viaţa merge înainte şi trebuie să ne recuperăm pentru finala Cupei", a declarat Balint.

Balint a menţionat că jucătorii timişoreni au fost neatenţi în partea a doua a jocului. "La pauză le-am spus că mai au 45 de minute pentru a deveni campioni şi nu trebuie să se retragă aşa cum au făcut-o în meciul cu Steaua. În prima repriză am fost peste ei, dar în repriza a doua am fost neatenţi. Eu am spus că echipa mai liniştită, fără presiune, va câştiga acest campionat, iar Unirea are o organizare bună. Unirea merită să fie campioană, nu a avut fluctuaţii. Campionatul este frumos când se joacă până în ultimul moment. Fotbalul nu mai este ca înainte, când campioana se decidea mai devreme sau se ştia. Mi-am dorit foarte mult să câştig acest meci. La noi s-au rupt unele relaţii şi s-a văzut acest lucru, dar avem timp să ne refacem până la meciul de Cupă. Trebuie să-l felicit pe Dan Petrescu, pentru că este meritul lui. A făcut o echipă omogenă, de doi an au acelaşi stil de joc. Nu mă bucur pentru el, dar vreau să-l felicit. Unirea a demonstrat tututror ce înseamnă să ai organizare, pentru că acolo nu s-au perindat foarte mulţi jucători. De aici a rezultat această omogenitate de care vorbeam", a afirmat Balint.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici