Balint: La meciul următor stadionul va fi mult mai populat

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gavrilă Balint, a declarat, luni, la un post local de radio, că tot mai mulţi suporteri ai echipei sale vor veni la meciurile din Liga I să susţină gruparea bănăţeană.

10 afișări
Imaginea articolului Balint: La meciul următor stadionul va fi mult mai populat

Balint: La meciul următor stadionul va fi mult mai populat

"Am făcut doi paşi importanţi, pozitivi. Sper să o ţinem aşa în continuare şi să creştem de la meci la meci. Lumea începe să simtă febra rezultatelor în Timişoara. Sunt convins că la meciul următor stadionul va fi mult mai populat decât la partida trecută de acasă. Avem nevoie de oameni şi avem nevoie ca ei să creadă în şansa noastră", a spus Balint, la Radio Timişoara.

Echipa FC Timişoara va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a XX-a a Ligii I.

La precedentul meci disputat pe teren propriu de echipa bănăţeană, cel cu FC Argeş, au asistat 10.000 de spectatori.

Formaţia FC Timişoara a obţinut două victorii în primele două etape din retur, scoruri 2-1 cu FC Argeş şi 1-0 cu Pandurii Târgu Jiu.

Citeşte şi:

Pandurii - FC Timişoara, scor 0-1 în Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici