Balint: Trebuie să fim realişti, jocul nostru este prost

Antrenorul FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, duminică, după rezultatul de egalitate în compania formaţiei CS Otopeni, scor 2-2, că echipa pe care o pregăteşte are un joc prost.

33 afișări
Imaginea articolului Balint: Trebuie să fim realişti, jocul nostru este prost

Balint: Trebuie să fim realişti, jocul nostru este prost (Imagine: Mediafax Foto)

"Sincer, este o diferenţă de calitate între ceea ce am jucat noi azi şi ce am văzut la televizor la meciul dintre Rapid şi Oţelul Galaţi. Referindu-mă strict la meci trebuie să spun că am întâlnit un adversar incomod, foarte bine organizat. Am ratat în debut trei ocazii şi apoi am făcut cadou golul de 1-0 al gazdelor. Noi nu convingem în joc, jucăm cu mingi lungi, aşa cum s-a jucat înainte la această echipă şi trebuie să fim realişti, jocul nostru este prost", a spus Balint.

Tehnicianul timişorenilor a precizat că nu se bucură pentru punctul câştigat la Ploieşti şi se consideră principalul vinovat pentru prestaţia jucătorilor pe care îi pregăteşte.

"Cum pentru toate există un vinovat, principalul vinovat sunt eu. Dar important este ca să avem răbdare şi în primul rând eu să am răbdare pentru că jocul nu ne merge. Sincer să fiu, nici nu mă bucur pentru acest punct. Adevărul este că arătăm ca o echipă mediocră. Şansele noastre la titlu nu au scăzut pentru că mai pot apărea surprize de-a lungul campionatului. Un exemplu de dat pentru jocul prestat, pentru mine, este Rapidul, care a practicat, la fel ca şi în tur, cel mai bun joc din campionat. Au fost momente rare în cele patru jocuri pe care le-am disputat până acum în care jocul nostru a convins", a mai spus Balint.

Formaţia FC Timişoara a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor de 2-2 (1-0), meciul susţinut în compania echipei CS Otopeni, într-o partidă din etapa a XXI-a a Ligii I.

Citeşte şi:

CS Otopeni - FC Timişoara, scor 2-2

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici