Balint: Victoria Clujului a fost meritată

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gavril Balint, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că CFR Cluj a meritat victoria în derbiul etapei a XXIX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Victoria Clujului a fost meritată. Am avut şi noi câteva situaţii la început, dar CFR rămâne o forţă, o echipă care domină, are o posesie bună şi îşi creează cu uşurinţă ocaziile. Felicit CFR-ul, dar nu plecăm capul, pentru că eu mai cred încă în şansele noastre, mai sunt şi acele puncte care le aşteptãm. Ştiam încă de la începutul returului că va fi foarte greu să luăm titlul. E foarte greu să jucăm în acest ritm, miercuri-sâmbătă-miercuri. Eu nu am avut ca jucător asemenea perioade. CFR e o echipă de posesie, noi avem un alt stil, dar astăzi nu ne-a ieşit", a spus Balint.

Portarul formaţiei timişorene, Costel Pantilimon, a precizat că CFR nu a fost superioară, la partida de miercuri. "Păcat că am pierdut în maniera asta şi nu cred că CFR ne este superioară. Nu sunt foarte încântat de arbitraj, au fost unele faze în care am fost defavorizaţi, şi, sincer, aş fi preferat arbitri români", a precizat jucătorul, care a adăugat că speră să îşi ia revanşa în finala Cupei României, pe care cele două formaţii şi-o vor disputa în acest sezon.

Formaţia CFR Cluj s-a impus, miercuri, în faţa echipei FC Timişoara, cu scorul de 2-0 (0-0), într-o partidă disputată pe teren propriu, în etapa a XXIX-a a Ligii I, prin golurile marcate de Ruiz, în minutul 50, şi Dubarbier, în minutul 73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici