Balotelli, amendat cu 10.000 de euro după meciul cu echipa Cagliari

Atacantul formaţiei AC Milan, Mario Balotelli, a fost amendat cu 10.000 de euro de către judecătorul sportiv, pentru gesturile obscene la adresa fanilor echipei Cagliari, la meciul de duminică, din campionatul Italiei.

177 afișări
Imaginea articolului Balotelli, amendat cu 10.000 de euro după meciul cu echipa Cagliari

Clarence Seedorf şi Mario Balotelli (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Mario Balotelli a marcat golul egalizator al echipei AC Milan, în minutul 87, iar apoi a făcut gesturi obscene la adresa fanilor de la Cagliari, fiind avertizat de arbitrul meciului şi calmat cu greu de coechipierul său Kaka. În urma cartonaşului primit, Balotelli va fi suspendat etapa următoare.

De asemenea, judecătorul sportiv Gianpaolo Tosel a decis ca echipa Cagliari să joace un meci fără spectatori, după ce suporterii au scandat insulte rasiste la adresa lui Balotelli.

În meciul de duminică, AC Milan s-a impus, cu scorul de 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici