Bănel Nicoliţă a semnat un contract cu ASA Târgu Mureş

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă, care a evoluat sezonul trecut la FC Viitorul, a semnat un contract cu ASA Târgu Mureş, a anunţat, miercuri, gruparea vicecampioană, pe site-ul oficial.

297 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă a semnat un contract cu ASA Târgu Mureş

Bănel Nicoliţă a semnat un contract cu ASA Târgu Mureş (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a efectuat deja primele antrenamente sub conducerea tehnicianului Dan Petrescu şi va face parte din lotul deplasat în cantonamentul din Austria.

Nicoliţă a evoluat în sezonul trecut pentru FC Viitorul în 10 partide, reuşind să înscrie un gol. El şi-a început cariera de jucător la FC Brăila, debutând în Liga 1 la Poli Timişoara. Nicoliţă a evoluat timp de şase sezoane pentru Steaua Bucureşti, de unde s-a transferat în Franţa, la AS Saint-Etienne şi apoi la FC Nantes. A fost selecţionat de 37 de ori în echipa naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici