Bănel Nicoliţă: Meciurile cu Albania şi Algeria sunt importante pentru moral

Mijlocaşul formaţiei FC Nantes Bănel Nicoliţă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că meciurile amicale ale echipei naţionale de fotbal cu Albania şi Algeria sunt foarte importante pentru moralul "tricolorilor" în viitoarele meciuri oficiale.

103 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă: Meciurile cu Albania şi Algeria sunt importante pentru moral

Bănel Nicoliţă: Meciurile cu Albania şi Algeria sunt importante pentru moral (Imagine: Octav Gamea/Mediafax Foto)

"Sunt două meciuri foarte importante pentru moral, numai aşa putem câşiga încredere pentru meciurile oficiale. Algeria e calificată la Cupa Mondială, e o echipă care are mulţi jucători în campionate puternice, în Franţa. Nu e uşor. Va fi un meci interesant, pe care ne dorim să-l câştigăm. Am urmărit meciurile din campionatul românesc, sunt bucurors că la naţională ajung cei mai buni jucători şi că mă număr şi eu printre ei. E dureros că nu mergem în Brazilia, ne-am fi dorit să fim şi noi acolo, dar trebuie să muncim mai mult. Am avut şi noi şansa cu Grecia, dar nu a fost să fie, ei au fost mai buni. Bineînţeles că aşteptăm revanşa. Mă bucur că am revenit la echipa naţională, am dat tot ce am avut mai bun pentru asta. Cea mai mare dorinţă a mea este să ajung să joc pentru ţara mea", a declarat Nicoliţă.

Jucătorul român nu se gândeşte deocamdată să se întoarcă în Liga I: "Momentan, am oferta de la Nantes, pe care o voi analiza împreună cu impresarul meu şi sper să mai apară câteva oferte. Nu m-am gândit să mă întorc, abia am plecat de trei ani, îmi doresc să rămân în străinătate".

Referitor la fosta sa echipă, Steaua, Nicoliţă aşteaptă un antrenor valoros în locul lui Laurenţiu Reghecampf, care să reuşească să califice formaţia în grupele Ligii Campionilor. "Steaua a fost foarte puternică, nu a avut rival, a defilat în campionat. Cu siguranţă e o mare pierdere plecare lui Reghecampf. Steaua îşi doreşte să câştige orice trofeu. Îi doresc să ajungă un antrenor bun, să ducă echipa în Champions League", a mai spus Nicoliţă.

Echipa naţională a României va disputa în cadrul turneului din Elveţia partide amicale cu selecţionatele Albaniei (31 mai, ora 20.00) şi Algeriei (4 iunie, ora 21.30).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici