Bănel Nicoliţă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Mihai Roman în lotul naţionalei României

Mijlocaşul echipei AS Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă, a suferit o leziune a ligamentelor gleznei stângi, la antrenamentul de luni seară de la Mogoşoaia al reprezentativei României, şi a devenit indisponibil pentru meciul amical cu selecţionata Uruguayului, informează site-ul oficial al FRF.

155 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Mihai Roman în lotul naţionalei României

Bănel Nicoliţă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

În locul lui Nicoliţă, selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat pe mijlocaşul formaţiei Rapid Bucureşti, Mihai Roman.

Pe de altă parte, naţionala Uruguayului va efectua marţi, de la ora 19.00, antrenamentul oficial pe Arena Naţională. Antrenamentul va fi deschis presei, va dura aproximativ o oră şi va fi urmat de conferinţa de presă a selecţionerul Oscar Washington Tabarez.

Partida amicală România - Uruguay, va avea loc miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici