Bănel Nicoliţă s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Olympique Lyon

Mijlocaşul echipei FC Nantes, Bănel Nicoliţă, s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a VI-a a campionatului Franţei, a anunţat, marţi, site-ul 20minutes.fr.

91 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Olympique Lyon

Bănel Nicoliţă (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Nicoliţă a suferit o leziune la coapsă, la fel ca şi fundaşul Olivier Veigneau, în partida câştigată, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa echipei Sochaux.

Incerţi pentru meciul de la Lyon sunt şi jucătorii Fabrice Pancrate, Johan Audel şi Gabriel Cichero.

Formaţia FC Nantes a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sochaux, într-un meci din campionatul Franţei. Nicoliţă a intrat pe teren în minutul 68, iar în minutul 76 a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta, în urma căreia mingea a fost trimisă în poarta oaspeţilor de Djordjevici

Partida Olympique Lyon - FC Nantes, din etapa a VI-a din Ligue I, se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici