Barack Obama s-a întâlnit cu jucătorii campioanei NBA, San Antonio Spurs

Preşedintele SUA, Barrack Obama, i-a primit, luni, la Casa Albă, pe componenţii echipei de baschet San Antonio Spurs, campioana NBA din sezonul trecut, întâlnirea din Camera de Est durând 12 minute.

73 afișări
Imaginea articolului Barack Obama s-a întâlnit cu jucătorii campioanei NBA, San Antonio Spurs

Barack Obama s-a întâlnit cu jucătorii campioanei NBA, San Antonio Spurs (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorii echipei au intrat în cameră la ora locală 14.41, în timp ce mulţimea prezentă i-a aplaudat şi scanda "Go, Spurs, Go!", informează mysanantonio.com.

Preşedintele Obama a venit la întâlnire la două minute după lotul echipei, el fiind însoţit de antrenorul echipei Gregg Popovich şi de managerul general R.C. Buford.

În discursul său, Obama a glumit pe seama relaţiei tensionate dintre Gregg Popovich şi presa americană, dar şi pe seama vârstei înaintate a jucătorilor echipei texane. El a lăudat numărul mare de jucători străini din echipă, catalogând-o drept "Naţiunile Unite ale echipelor de baschet".

Totodată, Obama s-a plâns de faptul că echipa sa favorită, Chicago Bulls nu a reuşit să câştige titlul NBA în timpul mandatului său.

De asemenea, Obama, care se află la al doilea mandat ca preşedinte, le-a transmis celor de la Spurs că în cazul în care doresc să câştige titlul pentru al doilea an la rând, atunci ei ştiu unde să-l găsească.

Obama a primit un tricou al echipei texane având numărul 1 pe spate şi pe care scria POTUS (n.r. - abreviere a President of The United States - preşedintele Statelor Unite).

La ora locală 14.55, Obama a părăsit Camera de Est, nu înainte de a se poza cu jucătorii campioanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici