Barajul pentru Liga 1, într-o singură manşă după ce 6 jucători de la Dinamo au fost testaţi pozitiv

  • Dinamo are 6 cazuri noi de Covid la echipă
  • Următoarele 2 meciuri ale lui Dinamo vor fi amânate, astfel că data de finalizare a play-out-ului va fi extinsă
  • Cel mai probabil, după aceste noi cazuri de Covid, barajul pentru Liga 1 se va disputa într-o singură manşă
473 afișări
Imaginea articolului Barajul pentru Liga 1, într-o singură manşă după ce 6 jucători de la Dinamo au fost testaţi pozitiv
Dinamo este din nou lovită de pandemie. 6 jucători au fost testaţi pozitiv iar meciurile cu Chindia de săptămâna aceasta vor fi amânate. LPF a confirmat situaţia de la Dinamo şi că sezonul se va încheia mai târziu din această cauză.
 
Secretarul General al LPF, Justin Ştefan, a dezvăluit pentru Mediafax că această situaţia va face ca barajul pentru Liga 1 să se dispute într-o singură manşă.
 
"6 jucători de la Dinamo testaţi pozitiv în primă fază. Oamenii reiau testele la o altă clinică pentru a vedea dacă se confirmă sau se infirmă. Vom avea rezultatul mâine, asta înseamnă că meciul din această seară cu Chindia şi probabil cel din weekend vor fi amânate. Dacă se confirmă testările pozitive, în 5 zile se retestează 00.30 Şi vedem ce rezultat va fi acolo. La prima vedere trebuie să extindem data de finalizare a play-out-lui. Probabil că lucrul acesta va avea un impact şi pe meciul de baraj. În sensul de a se disputa într-o singură manşă. Sunt scenarii pe care lucrăm şi probabil până la sfârşitul zilei vom avea mai multe informaţii" a declarat Justin Ştefan.
 
Dinamo poate avea chiar un meci în plus dacă va câştiga la Comisia de Disciplină duelul cu FCSB. Cei de la Dinamo cer să joace finala Cupei României pentru faptul că Andrei Vlad a fost folosit de FCSB, deşi trebuia să fie suspendat la partida tur. "A rămas în pronunţare Comisia pe partea asta de disciplină, vedem. Cred că acum nici nu ştiu dacă îşi mai doresc să mai joace finala Cupei. Sunt şi ghinionişti, e uşor să cauţi vinovaţi, se putea întâmpla oricui. Mai degrabă vorbim de o răspândire comunitară şi e greu să o controlezi" a mai spus Justin Ştefan pentru Mediafax.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici