Bărboianu spune că venirea la Dinamo este un pas înainte pentru el, deoarece la Astra era rezervă

Fotbalistul Ştefan Bărboianu, care a revenit în această iarnă la Dinamo, a declarat, vineri, că această mutare reprezintă un pas înainte pentru el, deoarece crede că va avea şansa de a juca, în timp ce la Astra Giurgiu era rezervă.

167 afișări
Imaginea articolului Bărboianu spune că venirea la Dinamo este un pas înainte pentru el, deoarece la Astra era rezervă

Ştefan Bărboianu (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Sunt sănătos şi bucuros în acelaşi timp, de vreme ce am ales Dinamo. Mi-am dorit asta. Îmi propun să joc cât mai mult, să mă pregătesc cât mai bine şi să avem rezultate cât mai bune. De ce să fie un pas înapoi Dinamo atâta timp cât mie nu mi-a fost bine acolo, la Astra? Eu cred că e un pas înainte venirea la Dinamo. Ce să fac? Să stau la Astra să fiu rezervă, să nu mi se acorde nicio şansă să joc? E bine am venit la Dinamo, mă voi pregăti şi cred că voi avea şansa să joc. Dar nici Dinamo, chiar dacă este pe 5, nu putem spune că nu are şanse acolo sus. Nu e diferenţă mare de valoare între Dinamo şi Astra", a spus Bărboianu, care a efectuat vineri vizita medicală la sediul INMS, alături de colegii săi de la Dinamo.

Întrebat dacă îşi doreşte o revanşă cu Steaua, el a răspuns: "Ăsta e principalul obiectiv al meu". "Cunosc mulţi băieţi de la Dinamo, am rămas cu ei în relaţii bune, am ţinut legătura cu ei", a mai spus Bărboianu.

Ştefan Bărboianu a precizat că pentru Dinamo ar fi o pierdere plecarea jucătorilor Alexandru Curtean şi Srgian Luchin. "Am vorbit cu Luchin şi Curtean, e o situaţie mai complicată şi la ei, le doresc să aleagă ce e mai bine pentru ei, să le fie bine pe viitor. Clar va fi o pierdere dacă ar pleca, sunt doi jucători valoroşi, care au dus greul în tur şi sunt sigur că e o pierdere importantă. Conducerea va decide însă ce trebuie să facă vizavi de cei doi".

El a mai afirmat că îi pare rău că fotbalistul Marius Alexe s-a accidentat la Sassuolo. "Îmi pare rău că s-a accidentat Alexe, eu mi-aş fi dorit să rămână mai mult în străinătate, dar noi îl aşteptăm la Dinamo. Sper să îşi revină cât mai repede şi să dea goluri pentru Dinamo", a declarat Bărboianu.

Ştefan Bărboianu a menţionat că orice jucător şi l-ar dori pe Adrian Mutu ca adversar: "Echipele din vârful clasamentuluui se întăresc şi asta face să crească valoarea campionatului, ceea ce e foarte bine. Orice jucător îşi doreşte să-l aibă pe Mutu adversar, cred că forţa campionatului a crescut odată cu revenirea lui în Liga I".

Fotbaliştii echipei Dinamo au efectuat, vineri, vizita medicală, la sediul INMS. Printre jucătorii prezenţi s-a numărat şi polonezul Kamil Bilinski, care a venit joi în România. Au lipsit Steven Thicot şi Gelu Velici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici