Barcelona a învins Eibar, scor 2-0, în La Liga şi s-a distanţat la 20 de puncte de Real Madrid

FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Eibar, în etapa a 24-a din campionatul Spaniei şi s-a distanţat la 20 de puncte de rivala Real Madrid, care are, însă, două meciuri mai puţin disputate.

172 afișări
Imaginea articolului Barcelona a învins Eibar, scor 2-0, în La Liga şi s-a distanţat la 20 de puncte de Real Madrid

Barcelona a învins Eibar, scor 2-0, în La Liga şi s-a distanţat la 20 de puncte de Real Madrid

Luis Suarez, în minutul 16, şi Jordi Alba, în minutul 89, au marcat golurile învingătorilor.

Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 66, după eliminarea lui Fabian Orellana, din cauza cumului de cartonaşe galbene.

În clasament, liderul FC Barcelona a acumulat 62 de puncte şi are zece puncte avans faţă de principala urmăritoare, Atletico Madrid, şi 19, respectiv 20 de puncte faţă de Valencia şi Real Madrid. Valencia, Atletico şi Real nu şi-au jucat, însă, meciurile de etapă, formaţia pregătită de Zinedine Zidane având şi o restanţă de disputat.

Într-o altă partidă disputată sâmbătă în La Liga, FC Sevilla a învins Las Palmas, scor 2-1, şi a urcat pe locul 5, cu 39 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici