Baschebalistul Andrei Lefter în comă la Spitalul Judeţean Sibiu. Medicii spun că şansele de supravieţuire sunt minime

Baschebalistul Andrei Lefter, în vârstă de 23 de ani, fost component al echipelor CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti, se află în comă la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce a fost găsit căzut pe stradă, medicii spunând că şansele de supravieţuire sunt minime.

6264 afișări
Imaginea articolului Baschebalistul Andrei Lefter în comă la Spitalul Judeţean Sibiu. Medicii spun că şansele de supravieţuire sunt minime

Baschebalistul Andrei Lefter (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că baschebalistul Andrei Lefter a fost adus, marţi, la Unitatea Primiri Urgenţe, în stare gravă, după ce a fost găsit căzut în stradă.

"A fost investigat de medicii din Urgenţă şi apoi internat pe Terapie Intensivă cu traumatisme la cutia craniană. Starea lui este una gravă, este în comă profundă şi medicii estimează şanse minime de supravieţuire", a declarat Decebal Todăriţă.

Baschebalistul a fost transportat la spital de către o Ambulanţă care l-a preluat de pe un bulevard central din municipiul Sibiu, din apropierea unor cămine studenţeşti. Studenţii din zonă l-au văzut şi au sunat la 112.

Poliţiştii au demarat o anchetă, dar nu ştiu deocamdată exact ce a păţit sportivul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că, cel puţin până în acest moment al anchetei, nu există suspiciuni că sportivul ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

"Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu a sesizat Poliţia municipiului Sibiu cu privire la acest incident. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a concluzionat faptul că leziunile sunt specifice unei lovituri primite prin cădere, iar până în acest moment al anchetei nu exista suspiciuni cu privire la producerea unei infracţiuni cu violenţă", a declarat Luciana Balteş.

Surse din cadrul anchetei susţin că este posibil ca tânărul sportiv să fi încercat să sară un gard care desparte o casă de căminele studenţeşti. Nu se ştie dacă vroia să treacă spre cămine - unde martorii spun că ar avea o prietenă - sau dacă pleca de la cămin. Cert este că s-a dezechilibrat, s-a agăţat de un burlan care s-a desprins şi a căzut în gol.

Andrei Lefter, în vârstă de 23 de ani, este fost component al echipelor de baschet CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici