Baschetbalistul Vlad Moldoveanu a devenit tată

Componentul echipei naţionale de baschet masculin a României, Vlad Moldoveanu, care este şi fiul secretarului de stat Carmen Tocală, a devenit tată joi dimineaţă.

182 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Vlad Moldoveanu a devenit tată

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu a devenit tată

Vlad Moldoveanu se află în SUA, alături de soţia sa de naţionalitate americană, Krysta, care a născut un băieţel de 3,480 kilograme şi 55,8 centimetri înălţime.

Baschetbalistul a anunţat vestea pe o reţea de socializare şi a menţionat că nu s-au decis încă asupra numelui pe care îl va primi fiul lor.

Vlad Moldoveanu este component al naţionalei României, iar în sezonul trecut a evoluat la STB Le Havre, anunţând la finalul stagiunii că nu va continua la clubul din prima ligă franceză. El urmează să ia o decizie în privinţa viitorului, dar deocamdată se află alături de familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici