Baschetul 3x3 continuă online. Staruri din circuitul mondial se duelează pe consolă în direct pe Facebook şi pe site

La 15 ani de la primul turneu marca Sport Arena Streetball, competiţia de baschet 3x3 va organiza în premieră o competiţie online.

77 afișări
Imaginea articolului Baschetul 3x3 continuă online. Staruri din circuitul mondial se duelează pe consolă în direct pe Facebook şi pe site

Baschetul 3x3 continuă online. Staruri din circuitul mondial se duelează pe consolă în direct pe Facebook şi pe site

Duminică seara va avea loc un turneu demonstrativ la care vor participa două staruri din circuitul mondial FIBA 3x3 şi doi dintre cei mai valoroşi tineri jucători de 3x3 din România, iar luni, de la ora 15.00, pe 3la3.ro, încep înscrierile pentru primul eveniment eSport Arena Streetball!

În imposibilitatea de a organiza deocamdată tradiţionalele turnee în aer liber, Sport Arena Streetball îşi aşteaptă fanii în faţa consolelor pentru dueluri virtuale, din confortul propriilor case.

Primul eveniment va fi unul demonstrativ, la care vor participa liderul echipei NY Harlem, Dominique “Disco Domo” Jones, Dylan Van Eyck, tânărul star al naţionalei Olandei, Alexandru Coconea, component al naţionalei U23 a României care anul trecut învingea Statele Unite la FIBA 3x3 U23 World Cup şi Sonia Vilcinschi, multiplă campioană la turneele Sport Arena Streetball şi care, de asemenea, a reprezentat România în circuitul Women Series şi la World Urban Games.

Turneul demo va avea loc duminică, 3 mai, de la ora 19.00 şi va fi transmis în direct pe Facebook şi You Tube la Sport Arena Streetball.

 
Apoi, începând de luni 4 mai, de la ora 15.00, încep înscrierile pentru primul turneu eSport Arena Streetball, care va avea loc în perioada 8-10 mai. Înscrierile se vor face pe site-ul 3la3.ro, în limita a 24 de jucători, iar turneul va fi dedicat celor care joacă NBA 2k20 pe platforma Play Station 4, având activată opţiunea Plus, care permite jocurile online.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3x3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanţii la turneele tradiţionale să se antreneze şi să rămână în formă pentru momentul pe care îl aşteptăm cu toţii, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici