Băsescu a primit de la Platini o minge cu autograf şi un fanion UEFA

Preşedinte Traian Băsescu l-a primit, vineri dimineaţă, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele UEFA, Michel Platini, de la care a primit o minge de fotbal cu autograf şi un fanion al organizaţiei.

71 afișări
Imaginea articolului Băsescu a primit de la Platini o minge cu autograf şi un fanion UEFA

Băsescu a primit de la Platini o minge cu autograf şi un fanion UEFA

La întâlnire au fost prezenţi, potrivit unor fotografii postate de site-ul Administraţiei Prezidenţiale, printre alţii, Mircea Sandu, Mariana Bitang, Florin Prunea şi Daniel Prodan.

Michel Platini i-a oferit şefului statului un fanion UEFA cu textul "Traian Băsescu, president of Romania, Michel Platini, UEFA president, Bucharest, November 2008" şi o minge de fotbal cu autograf.

Platini a făcut, joi şi vineri, însoţit de Marios N. Lefkaritis (vicepreşedinte al UEFA), Pascal Torres (şeful departamentului "Dezvoltare Asociaţii Naţionale" al UEFA) şi Kevin Lamour (asistentul preşedintelui UEFA) o vizită în România, în cadrul unui turneu în regiune, care a mai cuprins Albania şi Bulgaria.

Michel Platini a inspectat, joi, stadiul lucrărilor de construcţie a noului stadion Naţional şi a avut întâlniri cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu şi cu şeful Cancelariei prim-ministrului, Dorin Marian, la Palatul Victoria.

Preşedintele UEFA a declarat că va sprijini organizarea la Bucureşti a finalei Cupei UEFA din 2012, pe stadionul Naţional, apreciind că şansele pentru realizarea acestui demers sunt "foarte, foarte bune".

În continuarea turneului în regiune, Platini are programată o deplasare în Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici