Băsescu, despre Becali: Când o facem de oaie, ne-ar veni să ne călugărim. Ce spune preşedintele despre Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu

La înregistrările emisiunii Pro Motor, preşedintele a fost întrebat şi despre LPF, Dumitru Dragomir, FRF, Mircea Sandu şi George Becali.

9522 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre Becali: Când o facem de oaie, ne-ar veni să ne călugărim. Ce spune preşedintele despre Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat despre Dumitru Dragomir, Băsescu a răspuns, râzând: "Are impresia că nu e batrân? Îl punem în formol, nea Mitică şi liderii sindicali în ţara asta, care sunt veşnici".

Preşedintele a afirmat că la FRF lucrurile stau altfel şi că a vorbit cu Mircea Sandu, care în 2014 este gata să susţina o altă generaţie. El a menţionat că îl vede la FRF atât pe Gică Popescu, cât şi pe Anghel Iordănescu.

Traian Băsescu a preferat să evite subiecul Gigi Becali. "Când o facem de oaie şi vorbim despre Gigi Becali, ne-ar veni să ne călugărim", a spus, Băsescu, râzând, referindu-se la ideea ca patronul Stelei să intre, din închisoare, la Facultatea de Teologie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici