Băsescu: L-am sunat pe Bute, aşa cum l-am sunat şi atunci când era bucuros de victorie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, răspunzând unei întrebări, că l-a sunat pe pugilistul Lucian Bute după ce acesta a fost învins la puncte de Jean Pascal, arătând că a ţinut să-i telefoneze după o înfrângere, aşa cum l-a sunat şi atunci când acesta era bucuros de victorie.

823 afișări
Imaginea articolului Băsescu: L-am sunat pe Bute, aşa cum l-am sunat şi atunci când era bucuros de victorie

Lucian Bute (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Întrebat dacă l-a sunat pe Lucian Bute, Băsescu a răspuns: "Ştii ceva? Când câştiga, îl sunau toţi! Când a pierdut - şi faptul că a stat 12 reprize în picioare a fost în regulă - cred că nu l-a mai sunat nimeni. Am ţinut să-l sun pentru că l-am sunat şi când era bucuros când câştiga".

Pugilistul Lucian Bute a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici