Bayern Munchen cere cel puţin 10 milioane de euro pentru Podolski

Clubul Bayern Munchen a fixat un preţ de zece milioane de euro pentru suma de transfer pe care va trebui să o plătească gruparea care vrea să-l transfere pe internaţionalul german Lukas Podolski.

18 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen cere cel puţin 10 milioane de euro pentru Podolski

Bayern Munchen cere cel puţin 10 milioane de euro pentru Podolski (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am spus că dorim o sumă de două cifre şi dacă nu ni se propune această sumă, atunci clubul care face oferta nu îl va transfera pe jucător", a explicat managerul general de la Bayern, Uli Hoeness, în publicaţia tz.

Hoeness a reamintit că FC Koln, clubul la care s-a format Podolski, este foarte interesat, însă suma propusă nu permite ajungerea la un acord.

Uli Hoeness a menţionat că speră să rezolve cazul Podolski până la finalul lunii ianuarie.

Pentru a-l înlocui pe Podolski din sezonul viitor, Bayern l-a transferat pe croatul Ivica Olic, de la SV Hamburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici