Bayern reuşeşte o revenire în remiza 2-2 cu Leipzig, dar coboară pe locul trei

Bayern Munchen a marcat de două ori în repriza a doua pentru a reveni sâmbătă de la două goluri în urmă şi a smuls un egal 2-2 pe terenul lui RB Leipzig, dar campioana Germaniei a coborât pe locul trei în Bundesliga cu a doua remiză a sezonului.

196 afișări
Imaginea articolului Bayern reuşeşte o revenire în remiza 2-2 cu Leipzig, dar coboară pe locul trei

Bayern reuşeşte o revenire în remiza 2-2 cu Leipzig, dar coboară pe locul trei

Golurile lui Leroy Sane şi Harry Kane din repriza a doua au anulat avantajul lui Leipzig din prima repriză, dar rezultatul a lăsat-o pe Bayern cu 14 puncte pe locul trei, la două în spatele liderului Bayer Leverkusen. Leipzig, care va găzdui săptămâna viitoare pe Manchester City în Liga Campionilor, este pe locul cinci, la un punct în urmă.

"Două reprize foarte diferite din punctul nostru de vedere", a declarat antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, citat de Reuters.

"În prima am început bine, dar doar pentru primele două minute şi am ratat acea ocazie uriaşă".

Vizitatorii ar fi putut să treacă în avantaj în minutul trei, când Jamal Musiala a ratat din apropiere, execuţia sa fiind parată de portarul Janis Blaswich.

"Am fost prea lenţi, am făcut prea multe greşeli şi nu am fost suficient de curajoşi. După pauză am arătat o altă mentalitate".

"A fost un pic sălbatic, cu multe riscuri, dar este un rezultat pozitiv, să nu pierdem după ce am fost conduşi cu 2-0. Am avut un rezultat pozitiv. Am arătat caracter", a mai spus Tuchel.

Bayern se deplasează săptămâna viitoare la Copenhaga în Liga Campionilor.

Leipzig, care a învins-o pe Bayern cu 3-0 în Supercupa Germaniei luna trecută, a marcat de două ori în şase minute, Lois Openda aducându-i în avantaj în minutul 20, când a finalizat o pătrundere rapidă.

Înainte ca Bayern să aibă timp să revină, gazdele au marcat din nou, prin Castello Lukeba.

Bayern a obţinut un penalty în minutul 57 împotriva cursului jocului pentru un henţ, iar Kane a marcat al optulea său gol în campionat.

Revenirea bavarezilor a fost completată în minutul 70. Musiala l-a găsit pe Leroy Sane, care a egalat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici