«Beau jeu» - balonul oficial pentru grupele Euro-2016, dezvăluit de Zinedine Zidane - FOTO

«Beau jeu» (Joc frumos) - Balonul oficial pentru faza grupelor Campionatului European din 2016, care se va desfăşura în Franţa, a fost prezentat, joi, de Zinedine Zidane, pe contul său de Instagram.

258 afișări
Imaginea articolului «Beau jeu» - balonul oficial pentru grupele Euro-2016, dezvăluit de Zinedine Zidane - FOTO

«Beau jeu» - balonul oficial pentru grupele Euro-2016, dezvăluit de Zinedine Zidane

Designul balonului este strâns legat de ţara-gazdă a competiţiei, având culorile drapelului francez (albastru, alb, roşu).

De asemenea, mingea are imprimate literele E-U-R-O şi cifrele 2-0-1-6, conform uefa.com.

Designul a fost realizat de compania adidas, iar la el s-a lucrat 18 luni, acesta incluzând elemente din Brazuca, mingea Cupei Mondiale din Brazilia, dar având îmbunătăţiri în ceea ce priveşte aderenţa şi vizibilitatea traiectoriei. "Beau Jeu" va fi înmânat tuturor echipelor calificate la Euro-2016 până la finalul acestei luni, pentru ca jucătorii să aibă la dispoziţie şase luni pentru a-l testa.

 

 

La Campionatul European din 2016 este calificată şi reprezentativa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici