Becali: Anul este compromis, obiectivul noului antrenor va fi promovarea tinerilor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat luni la sport.ro că sezonul este compromis pentru formaţia din Bulevardul Ghencea, şi că obiectivul noului antrenor va fi promovarea jucătorilor tiineri.

27 afișări
Imaginea articolului Becali: Anul este compromis, obiectivul noului antrenor va fi promovarea tinerilor

Becali: Anul este compromis, obiectivul noului antrenor va fi promovarea tinerilor (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Anul este compromis şi obiectivul lor va fi să promoveze jucătorii tineri. Noul antrenor asta va avea drept obiectiv, să promoveze jucătorii tineri. E posibil să fie vorba de un antrenor numai pentru trei luni de zile. Mă îndoiesc că vom găsi repede un antrenor pentru viitor. Te obligă regulamentul să ai un antrenor pe bancă", a spus Becali la Sport.ro.

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat de la echipa Steaua, a doua zi după eşecul în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I, a anunţat finanţatorul stelist Gigi Becali.

"Lăcătuş a venit în faţa echipei şi a anunţat că-şi dă demisia, a plecat", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Prin demisia de luni, Marius Lăcătuş îşi încheie la al treilea mandat pe banca Stelei în postura de antrenor principal, mandat început în septembrie 2010. El a mai antrenat Steaua în perioada octombrie 2007-octombrie 2008 şi din decembrie 2008 până în mai 2009.

În al treilea mandat la Steaua, Lăcătuş a debutat cu un egal pe banca Stelei, scor 3-3, cu Napoli, după ce în minutul 16 al meciului "roş-albaştri" conduceau cu 3-0. Parcursul în Liga Europei al Stelei s-a oprit tot în grupele competiţiei. La ultimul meci al grupei, cu Napoli, în deplasare, Steaua avea nevoie de cel puţin un egal pentru calificare, dar a pierdut partida cu 0-1 după un gol în minutul 92. Cu Lăcătuş antrenor principal, Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de Sportul Studenţesc şi de Rapid, şi a obţinut cinci victorii în campionat şi una în Liga Europa. Lăcătuş a preluat echipa de pe poziţia a cincea a clasamentului Ligii I, la patru puncte de liderul Oţelul Galaţi. După etapa a XX-a a Ligii I, Steaua se află pe locul al şaşelea al clasamentului, la zece puncte de acelaşi lider, Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici