Becali aprobă gestul lui Badea de a lovi un suporter rapidist

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, l-a lăudat, luni, pe atacantul Valentin Badea pentru faptul că a lovit un suporter al echipei Rapid care l-a înjurat înaintea derbiului dintre cele două formaţii, încheiat cu scorul de 0-0.

2 afișări
Imaginea articolului Becali aprobă gestul lui Badea de a lovi un suporter rapidist

Becali aprobă gestul lui Badea de a lovi un suporter rapidist

"Nişte suporteri l-au înjurat nu ştiu cum, l-au jignit şi am înţeles că, deşi nu-l ştiam pe Badea, îl ştiam un băiat cuminte, s-a dat jos din maşină şi i-a cam bătut. Era cu cumnatul său, cu tatăl său, nu ştiu cum, şi i-a cam luat la bătaie. Bravo, înseamnă că e bărbat adevărat. Ce era să facă? Acum o să-i vadă şi pe ăia la tribunal", a declarat Gigi Becali.

Fotbalistului echipei Steaua, Valentin Badea, i s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce a lovit cu pumnul în figură un suporter rapidist, duminică, înaintea meciului cu Rapid, informează surse din cadrul Poliţiei Capitalei. Legea prevede că părţile pot ajunge la o înţelegere, caz în care urmărirea penală încetează.

Valentin Badea se îndrepta, duminică, în jurul orei 17.30, într-un autoturism Renault Megane, spre stadionul Steaua, unde urma să înceapă partida Steaua - Rapid, scor 0-0, contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, când acesta s-a intersectat cu cinci suporteri ai echipei giuleştene. Badea a fost recunoscut de fani, care au început să-l înjure, iar acesta a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Marian Ionescu, în vârstă de 21 de ani, care ulterior a depus plângere la poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici