Becali: Ar fi genial dacă Iordănescu, Hagi şi Dumitrescu ar veni la Steaua

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat luni că "ar fi genial" dacă Anghel Iordănescu, Gheorghe Hagi şi Ilie Dumitrescu ar veni la gruparea din Bulevardul Ghencea.

26 afișări
Imaginea articolului Becali: Ar fi genial dacă Iordănescu, Hagi şi Dumitrescu ar veni la Steaua

Becali: Ar fi genial dacă Iordănescu, Hagi şi Dumitrescu ar veni la Steaua (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"Ar fi extraordinar dacă ar accepta să vină, dar eu n-am vorbit nimic cu ei. Ar fi genial să vină, e cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla Stelei. Dacă vin Iordănescu, Hagi şi Dumitrescu, va fi cea mai mare fericire pentru fanii Stelei. Şi dacă vine şi Gică Popescu, va fi şi mai mare fericire. Dar eu nu am vorbit nimic eu ei, doar comentez ce se scrie. Dacă vor veni oamenii ăştia, n-o să mai pot vorbi eu. Nu o să mai vreau să vorbesc", a declarat Becali.

Gigi Becali nu va urmări conferinţa de presă pe care Victor Piţurcă o va susţine, începând cu ora 14.00:

"Nu o să mă uit la conferinţa lui Piţurcă, nu mă interesează ce o să spună. Eu am spus doar adevărul şi aşa o să facă şi Piţi, aşa am convenit noi. Dar probabil că va spune adevărul în felul lui. Nu o să mă cert cu Piţurcă, pentru că a făcut treaba bună aici".

Întrebat despre numirea unui nou antrenor, Becali a răspuns: "Va trebui mai întâi să avem un preşedinte, iar el va numi un manager sportiv şi un antrenor".

Becali a recunoscut că l-ar vrea la Steaua pe fundaşul George Galamaz de la Unirea Urziceni, dar trebuie să poată să-l transfere şi a adăugat că este exclus ca meciul Stelei cu FC Braşov să fi fost aranjat.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după doar primele trei etape ale Ligii I.

Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit din cauza unor garanţii în valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici