Becali: Avem o ofertă de 6 milioane de euro pentru Chiricheş, dar nu de la AC Milan

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că a primit o ofertă din Italia pentru transferul fundaşului Vlad Chiricheş în valoare de şase milioane de euro, dar nu de la AC Milan, aşa cum a scris presa peninsulară.

226 afișări
Imaginea articolului Becali: Avem o ofertă de 6 milioane de euro pentru Chiricheş, dar nu de la AC Milan

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Au oferit şase milioane şi eu am zis că nu-l dau. Nu-l vând, dar dacă daţi zece milioane îl dau. Şi impresarul - Victor e - a zis: Băi Gigi, lasă-i să vină până aici că poate îţi dau zece. Cu zece îl dau. Nu este Milan, este o altă echipă, tot din Italia, dar nu este Milan. Am zis că nu e de vânzare, că e o chestie de onoare. Nu poţi să iei un jucător la Steaua şi după şase luni să-l dai, înseamnă că nu mai vrei să faci fotbal, înseamnă că vrei să faci talcioc de fotbalişti, vrei să faci piaţă. Dacă lumea spune că este cel mai bun fundaş central din Europa, cum să-l dau eu pe şase milioane O să iau campionatul, o să joc în Liga Campionilor şi o să-l dau cu 15 milioane de euro", a spus Becali la DigiSport.

Gigi Becali a afirmat că în cazul în care Chiricheş va pleca, este posibil ca Geraldo, Iliev şi Bicfalvi să-şi prelungească înţelegerile cu Steaua. "L-am pus pe Mihai Stoica să vorbească cu Geraldo, cu Iliev şi cu Bicfalvi să nu plece niciunul. Că dacă îl dau pe Chiricheş iau trei. Pe Bicfalvi vreau să-l fac fundaş central. Dacă nu au semnat! Dacă au semnat, n-au murit fundaşii centrali", a precizat Becali, adăugând că nu mai există oferte pentru vreun alt stelist.

Totuşi, finanţatorul stelist a menţionat că vărul său, impresarul Victor Becali, i-a găsit o echipă atacantului Florin Costea în Bulgaria, dar jucătorul a refuzat. "El a zis că nu vrea să se ducă în Bulgaria. Păi dacă e cald aici. Şi era un contract foarte bun. Dar unde vrei tu să te duci, mă, în Brazilia? Normal că vreau să plece. Vreau să pierd numai o sută de mii la el. L-am trecut deja la pierderi", a declarat omul de afaceri.

Jurnalistul italian Alfredo Pedulla a declarat, marţi seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că vicecampioana Italiei, AC Milan, l-a blocat pe fundaşul echipei Steaua Bucureşti Vlad Chiricheş, informează site-ul calcionews24.com.

Vlad Chiricheş, în vârstă de 22 de ani, a fost achiziţionat de Steaua la începutul anului de la formaţia Pandurii Târgu Jiu.

Internaţionalul român este cotat la 4-5 cinci milioane de euro.

Această informaţie a apărut în momentul în care în Italia se zvoneşte tot mai mult că fundaşul brazilian al formaţiei milaneze, Thiago Silva, ar urma să plece la echipa franceză Paris Saint-Germain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici