Becali: Banii i-au destabilizat pe jucători

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, într-o emisiune televizată, că şi banii prea mulţi din primele consistente i-au destabilizat pe jucători şi i-au făcut să nu mai abordeze cu aceeaşi ambiţie meciurile.

2 afișări
Imaginea articolului Becali: Banii i-au destabilizat pe jucători

Becali: Banii i-au destabilizat pe jucători

"Pentru ce să aibă primă dacă au bătut pe Dinamo? Nicio primă. N-au ei nevoie de o primă de 5.000 sau 7.000. Vor avea la sfârşitul campionatului, când vor câştiga titlul sau vor fi pe locul doi, să intre în Liga Campionilor. Să repare întâi ce au stricat, apoi o să înceapă să ia banii, că probabil şi banii i-au destabilizat. Dacă au luat 100.000 primă, nu-i mai interesează meciurile de campionat şi prime de 2.000-3.000. «Nu luaţi niciun ban dacă bateţi pe Dinamo», le-am zis. «Cum, nea Gigi?» «Uite-aşa!» Dacă nu câştigam, ne luam adio de la titlu. Sunt foarte mulţumit de jocul echipei, au jucat cu dăruire şi angajament, nu le-au dat nicio şansă dinamoviştilor", a spus Becali la Fanatik.

Gigi Becali a afirmat că trebuie făcut ceva în privinţa faptului că CFR Cluj este favorizată de arbitri. "Mă deranjează arbitrajul CFR-ului la Bistriţa. Viciere de rezultat. Nu mi-a fost dat aşa ceva. Înseamnă că arbitrul abia aştepta să cadă unul de la CFR pe jos, e deja un semnal de alarmă", a spus Becali, care a declarat că a discutat cu conducătorii principalilor cluburi din Liga I, care sunt supăraţi după ultimele evenimente şi că soluţia o reprezintă arbitri străini. El a adăugat că va exista, probabil, o întâlnire în curând între conducători pentru a rezolva problema arbitrajului.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a reacţionat la acuze, precizând că arbitrul Cristian Balaj nu a greşit cu intenţie pentru a ajuta echipa sa. "Jucăm un fotbal consistent, suntem puternici, sunt greşeli şi împotriva noastră. Acum poate a greşit Balaj, aşa cum au greşit şi alţii altădată în favoarea altora. Sunt arbitri precum Tudor sau Balaj care sigur nu iau bani. Ştiu asta şi Zotta şi Argăseală, poate pe vremea lor se luau bani de către arbitri, acum nu se iau. Poate Cooperativa este făcută de cei de la Bucureşti", a spus el.

Antrenorul formaţiei clujene, Ioan Andone, a respins şi el acuzele venite dinspre Steaua şi Rapid, adăugând că preşedintele CA al grupării din Bulevardul Ghencea, Valeriu Argăseală, care a acuzat dur faptul că echipa clujeană ar fi ajutată sistematic de arbitri, nu a reprezentat mai nimic în arbitrajul românesc şi i-a recomandat să tacă. "Sunt disperaţi că nu pot să ne ajungă. Să se uite în ograda lor şi să ne lase pe noi în pace", a comentat Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici