Becali: Becali: Arthuro nu e Piţurcă, iar Lovin nu e Stoica, Boloni sau Hagi ca să ne comparăm cu Steaua '86

Gigi Becali a declarat că atacantul Arthuro nu se poate compara cu Victor Piţurcă, nici mijlocaşul Florin Lovin cu Tudorel Stoica, Ladislau Boloni sau Gheorghe Hagi, adăugând că pentru a face o comparaţie între Steaua de azi şi cea din 1986 mai este nevoie de un mijlocaş şi un vârf de clasă.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: Becali: Arthuro nu e Piţurcă, iar Lovin nu e Stoica, Boloni sau Hagi ca să ne comparăm cu Steaua '86

Becali: Becali: Arthuro nu e Piţurcă, iar Lovin nu e Stoica, Boloni sau Hagi ca să ne comparăm cu Steaua '86 (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua se apropie de Steaua '86, dar ne mai trebuie ceva ca să ajungem acolo. Un mijlocaş coordonator, pe care Steaua cred că îl are, Andrei Ionescu, dar care va intra în echipă probabil la primăvară, acum se pune la punct cu pregătirea, plus un atacant de mare clasă, pe care Steaua nu-l are. Asta îi trebuie Stelei să se apropie de echipa din '86. Sunt foarte mulţumit de Arthuro, dar nu e ce îi trebuie Stelei ca să se apropie de Steaua '86. Se compară Arthuro cu Piţurcă? Se compară Lovin cu Tudorel Stoica, Boloni sau Hagi? Niciodată! Asta îi trebuie Stelei", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că Arthuro este cel mai bun vârf pe care îl are Steaua la ora actuală. "Bogdan Stancu e tânăr, e mare performanţă pentru el ca la vârsta asta să fie la Steaua, să joace şi titular, să dea goluri. Dacă ne bătea Bayern cu 4-1, eram supărat, dar aşa, 0-1, gol anulat, ocazii, i-am obosit de au pierdut apoi cu 5-2, poţi să spui că Steaua se apropie de Steaua '86", a spus Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici