Becali: Bergodi cred că va fi noul antrenor şi îi voi cere să joace în viteză

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că antrenorul italian al echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, are cele mai mari şanse să preia conducerea tehnică a grupării bucureştene, precizând că îi va cere acestuia să practice un joc bazat pe viteză.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Bergodi cred că va fi noul antrenor şi îi voi cere să joace în viteză

Antrenorul Cristiano Bergodi (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am vorbit cu Renzo Rossi şi cu prietenul lui şi a rămas ca după meciul din ultima etapă să ne vedem. E posibil să ne vedem şi marţi dacă vine în Bucureşti. Din punctul meu de vedere, cele mai mari şanse le are Bergodi ca să fie antrenorul Stelei. Lui Bergodi o să îi cer un singur lucru foarte greu, pentru că trebuie să ai valoare ca să o faci, jocul în viteză, pase în viteză. O să vorbesc cu el înainte, să se dea la o parte ca să se califice Rapidul în Europa League şi să-l ajute pe Hizo. Eu nu am făcut niciodată în viaţa mea lucruri de genul ăsta. Nu am fost niciodată în viaţa mea cameleon sau pervers. Eu am făcut lucrurile aşa cum gândesc, fără nicio bătaie lungă", a spus Becali.

Gigi Becali consideră că echipa sa nu merită să se califice în Liga Europa, în cazul în care nu va reuşi să câştige meciul cu Unirea Urziceni, din ultima etapă a Ligii I. "Nu am aşa mari emoţii, pentru că e un singur meci cu Urziceni. Steaua când trebuie să se mobilizeze şi să câştige un meci o face. Vom învinge Urziceni-ul şi nu îmi fac niciun fel de probleme. Dacă nu învingem pe Urziceni, când avem nevoie de calificare în cupele europene, într-un singur meci, înseamnă că nu merităm nimic. Păi pe mine mă interesează să ia titlul Urziceni sau să câştig eu? Atunci spuneam ca să îl atac pe Borcea, dar acum nu mai am de ce, pentru că e distrus şi atunci nu mai are rost să fac glume. Eu mă mai distrez, pentru că altfel am sta cu toţii serioşi ca roboţii", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici