Becali: Bergodi probabil va folosi un alt sistem la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la prezentarea noului antrenor al "roş-albaştrilor", Cristiano Bergodi, că tehnicianul italian va semna un contract pe doi ani şi că probabil va folosi un alt sistem de joc.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Bergodi probabil va folosi un alt sistem la Steaua

Becali: Bergodi probabil va folosi un alt sistem la Steaua (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Cristiano probabil că va juca într-un alt sistem. Contractul lui este pe doi ani. Bergodi se aseamănă cu Protasov. Presa nu o să aibă ocazia să-l atace. Faptul că îl vedeam mereu la costum pe Cristiano a contat în alegerea mea. Dă dovadă că este atent la detalii. Când un antrenor este în trening la meciuri, nu dă dovadă că este mai apropiat de jucători, dă dovadă că este neatent", a spus Becali.

FC Steaua Bucureşti a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că italianul Cristiano Bergodi va fi noul antrenor al echipei începând din sezonul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici