Becali: Borcea comandă Comisia de Disciplină

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, "comandă Comisia de Disciplină", după ce fundaşul Gabriel Tamaş a fost suspendat o etapă, şi a adăugat că va face totul ca dinamoviştii să nu câştige campionatul.

12 afișări
Imaginea articolului Becali: Borcea comandă Comisia de Disciplină

Becali: Borcea comandă Comisia de Disciplină

"E clar că Dinamo conduce comisiile. Sunt sigur că anul trecut Borcea l-a suspendat pe Goian să nu joace contra lui Dinamo. Scrie în regulament că trebuie două etape de suspendare. Nu am nimic cu Turcu, e prietenul meu, eu am cu Borcea, care conduce toate comisiile. Dacă nu s-au potolit acum, dupa atâtea arestări, ce mai e de zis? Borcea comandă Comisia de Disciplină. Oamenii de acolo fac ce zice Borcea. Voi face totul ca Dinamo să nu ia campionatul, o să se întoarcă totul împotriva lor", a declarat Becali, la GspTV.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis, luni, ca jucătorii Gabriel Tamaş şi Yssouf Kone să fie suspendaţi o etapă după ce arbitrul israelian Asaf Kenan le-a acordat cartonaşe roşii în timpul partidei Dinamo-CFR Cluj, în urma unei altercaţii.

Jucătorul dinamovist Gabriel Tamaş îşi va ispăşi pedeapsa în partida de marţi, cu Oţelul Galaţi, având drept de joc în derbiul cu Steaua, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici