Becali: Borcea mi-a declarat război, să fie război

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi că acceptă provocarea la război făcută de acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, şi consideră că transferul lui Paul Pârvulescu în Ghencea i-a ambiţionat pe rivalii "alb-roşii" să investească mai mult în echipă.

368 afișări
Imaginea articolului Becali: Borcea mi-a declarat război, să fie război

Gigi Becali (Imagine: Alex Moise/Mediafax foto)

"Borcea mi-a declarat război, să fie război. Între Dinamo şi Steaua nu poate fi prietenie, trebuie să fie război. Le-am făcut un bine celor de la Dinamo, deoarece acum vor investi mai mult. Eu nu am renunţat niciodată la Wesley, dar să vedem dacă Dinamo îl poate lua de la Vaslui. Borcea mi-a spus că va băga din nou bani la Dinamo, chiar dacă ceilalţi doi acţionari, Dragoş Săvulescu şi Nicolae Badea, nu vor dori să investească. Borcea va reveni în ţară şi Dinamo va fi mai puternică. A început războiul cu Dinamo, iar lui Bicfalvi nu îi mai dau drumul acum. Dacă Dinamo îl vrea, îl poate lua la vară. În acest moment nu mă mai interesează decât Wesley şi Ciprian Marica. Cu toate astea, cred că ne alintăm, deoarece greu ca vreun club din Liga I să-l poată transfera pe Marica", a spus Becali la Sport.ro.

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat joi că s-a înţeles cu FC Timişoara şi Astra Ploieşti pentru Alexandru Curtean, respectiv Sorin Strătilă, şi va negocia cu FC Vaslui pentru achiziţionarea atacantului Wesley Lopes, declarând "război total" Stelei pe plan sportiv.

Wesley a fost ofertat de Steaua în această iarnă, dar jucătorul a refuzat.

Borcea a afirmat la GspTV că, începând de miercuri, după ce Steaua l-a transferat pe Paul Pârvulescu, vorbeşte la telefon tot timpul pentru a face transferuri la Dinamo. Deşi iniţial ar fi trebuit să achiziţioneze doar doi jucători, Dinamo va face acum 4-5 transferuri, printre cei vizaţi numărându-se şi Eric Bicfalvi de la Steaua şi Ciprian Marica de la Schalke 04.

Mijlocaşul Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua. Pârvulescu, 23 de ani, care poate evolua şi pe postul de fundaş stânga, s-a aflat şi în atenţia rivalilor de la FC Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu declarând, tot miercuri, că jucătorul de la Gaz Metan Mediaş se află pe lista sa de achiziţii din această pauză competiţională.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Pârvulescu şi că a realizat această achiziţie pentru a se răzbuna pe preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, care a încercat să blocheze transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la formaţia antrenată de Ilie Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici