Becali: Cine învinge în meciul CFR - Steaua va câştiga campionatul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că echipa care va câştiga meciul CFR Cluj - Steaua, partidă ce se va disputa duminică, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, va cuceri şi titlul de campioană a României în actualul sezon.

88 afișări
Imaginea articolului Becali: Cine învinge în meciul CFR - Steaua va câştiga campionatul

Becali: Cine învinge în meciul CFR - Steaua va câştiga campionatul (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Campionatul nu se termină, mai sunt mult etape, dar eu cred că cine va învinge duminică va câştiga campionatul. Ăsta e crezul pe care îl am. Nu spun sută la sută, dar în mare procent, cine câştigă mâine, va câştiga campionatul. Eu am convingerea că suntem mai puternici şi vom învinge duminică. Nu mai avem nicio scuză", a spus Gigi Becali.

Becali crede că înfrângerea echipei Steaua de pe teren propriu, scor 1-3, în compania grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost doar o serie întâmplări nefericite. "Dacă noi aveam trei sau patru zero la pauză cu Ceahlăul, toată lumea spunea că Steaua era cea mai puternică. Meciul cu Piatra Neamţ nu e relevant. Se întâmplă o dată la o sută de ani ce s-a întâmplat la meciul ăla, zăpadă, un galben aiurea, un arbitru care a scos echipele aiurea, nişte tâmpenii, o fază cu Zapata care nu o vezi nici în Cascadorii Râsului pentru că nici ei nu pot regiza o asemenea fază. E ceva imposibil", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist are încredere în arbitrul partidei CFR Cluj - Steaua, Alexandru Diaconu. "Nu cred că Diaconu poate face cine ştie ce într-un meci CFR Cluj - Steaua. Eu am încredere în Diaconu", a precizat el.

Becali consideră că absenţa mijlocaşului Cristian Tănase nu va influenţa evoluţia echipei Steaua la Cluj. "Până acum ce a făcut Tănase? A jucat ceva? A dat un gol. Eu am încredere şi acum în el, a dat un gol care ne-a salvat două puncte, dar eu nu l-am luat să dea un gol, l-am luat să câştige meciuri şi campionatul. Eu am spus să facă operaţie, mai întâi sănătatea omului, să-l punem pe picioare ca lumea şi pe urmă să intre ca un leu. Eu nu vreau un leu rănit. Eu vreau «un leu sănătos care să sfâşie din duşman»", a explicat el.

Finanţatorul a menţionat că fundaşul senegalez venit la Steaua, Gora Tall, nu va fi titular în partida cu CFR Cluj dar consideră că atacantul clujenilor, Lacina Traore, nu va pune probleme apărării "roş-albastre". "E posibil ca Tall să fie în lot, să fie rezervă, dar nu va fi titular. Eu ştiu că Traore nu o va atinge (n.r. - mingea). O să o atingă el, dar nu va face mare treabă", a concluzionat Gigi Becali.

Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici