Becali critică schimbările făcute de Ilie Stan şi spune că a câştigat 300.000 de euro din derbi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a criticat schimbările efectuate de tehnicianul Ilie Stan în derbiul cu Rapid, scor 0-0, şi a reafirmat că Steaua va continua să joace pe Arena Naţională, unde poate câştiga mai mulţi bani din bilete, dând exemplu meciul de luni, când a încasat 300.000 de euro.

356 afișări
Imaginea articolului Becali critică schimbările făcute de Ilie Stan şi spune că a câştigat 300.000 de euro din derbi

Becali critică schimbările făcute de Ilie Stan şi spune că a câştigat 300.000 de euro din derbi (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Noi jucăm cu un om în plus 20 de minute şi ei refuză jocul. Păi schimbă-l, mă, pe Martinovici şi bagă un atacant. Adică la Haifa jucăm cu patru atacanţi şi aici când suntem cu un om în plus jucăm cu patru fundaşi. Nikolici e un jucător pe care să-l foloseşti când vrei să ţii de rezultat sau când joci cu o echipă mare, să dai mingea pe el. Noi eram cu un om în plus şi-l băgăm pe Nikolici! În loc să-l băgăm pe Răduţ, pe Florin Costea... Noi trebuia să avem o fază, două de gol cu un om în plus. Una peste alta, sunt mulţumit de rezultat", a spus Becali, la DigiSport.

Becali l-a criticat din nou pe Mihai Costea, după ce o făcuse şi în declaraţiile oferite presei la ieşirea de pe Arena Naţională: "E măscăriciul de pe teren. Am avut multă răbdare cu el. A început bine, dar de când a venit frasu... Aveau dreptate unii care spuneau că mai bine nu-l iei pe frasu'. Crede că o să-l ţină frasu în echipă. M-a costat mult măscăriciul ăsta".

Finanţatorul stelist a mai spus că echipa sa s-a simţit extraordinar, luni, pe Arena Naţională, care va fi stadionul Stelei de acum înainte, deoarece câştigă mai bine aici din vânzarea biletelor.

"Steaua s-a simţit extraordinar pe Naţional Arena. Naţional Arena o să fi stadionul Stelei, noi aici vom juca tot timpul. În seara asta am câştiga 300.000 de euro. De ce să joc în Ghencea ca să câştig 70-80.000? Costurile sunt de 30-40.000 aici. Dacă a pus Iordănescu condiţia asta, cu stadionul, înseamnă că nu o să vină, deoarece nu-i pot îndeplini condiţia. Problema Stelei nu este Iordănescu la ora asta", a precizat Gigi Becali.

Formaţiile Steaua şi Rapid au remizat, luni, pe Arena Naţională, scor 0-0, în derbiul etapei a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici