Becali: Dacă luăm patru milioane, 50% le dau jucătorilor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, la Sport.ro, că va da jucătorilor jumătate din banii pe care clubul îi va încasa de la UEFA în cazul calificării din grupele Ligii Campionilor.

8 afișări
Imaginea articolului Becali: Dacă luăm patru milioane, 50% le dau jucătorilor

Becali: Dacă luăm patru milioane, 50% le dau jucătorilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Prima va fi una de calificare în primăvara europeană, nu putem vorbi de prime la meciurile astea. Nu m-am gândit la sume, depinde de câţi bani o să încasăm de la UEFA, o parte o vor lua ei. Depinde de câte puncte facem. Dacă luăm patru milioane, 50 la sută le dau lor, două milioane, spre exemplu. Semedo şi Dayro Moreno sunt cei mai buni jucători din România, toată lumea spune că Semedo ar fi cel mai bun. În trecut n-am avut aşa echipă puternică, Olăroiu nici n-avea pe cine să bage în teren. Avem lot de trei ori mai valoros decât acum trei ani", a spus Becali la Sport.ro.

Gigi Becali a afirmat că Steaua este foarte puternică în acest moment. "Avem echipă care ne dă speranţe, poate face un joc bun cu orice echipă din Europa. Echipele româneşti se mobilizează foarte tare în meciurile europene. Steaua este foarte puternică la ora asta. Jucătorii vor da totul. O să trec şi pe la jucători, dar nici n-am ce să le spun. Până acum nu eram aşa puternici, încercam să le imprim ceva psihologic, dar acum nu are rost, să nu fie ceva invers. Ce le spune Lăcătuş e de ajuns", a precizat Becali.

Becali a declarat că Mirel Rodoi şi-a dorit foarte mult să joace, dar Steaua nu poate risca. "Rădoi a vrut foarte mult să joace, dar nu putem să riscăm. Are o durere în suflet că nu poate juca în Liga Campionilor, iar noi aveam mare mare nevoie de el", a spus Becali.

"Finanţatorul stelist a afirmat că Toja va juca mijlocaş central. "Lăcătuş mi-a spus că va încerca cu Toja în centru la meciul cu Bayern. E un jucător tehnic, de mare valoare, trebuie să ţinem mingea, altfel te distrug", a precizat Becali.

Gigi Becali şi-a reiterat interesul pentru atacantul argentinian Christian Fabbiani: "Aş vrea să-l iau pe Fabbiani, dar e posibil ca CFR să-şi fi dat seama că a făcut o greşeală cu el".

Becali a precizat că această săptămână este cea mai importantă pentru fotbalul românesc: "E cea mai importantă săptămână a fotbalului românesc din toate timpurile. Se daorează Stelei acest lucru".

Partida Steaua - Bayern Munchen, contând pentru prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45 şi va transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici