Becali: Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că echipa antrenată de Marius Lăcătuş trebuie să câştige meciul cu FC Vaslui, din prima etapă a Ligii I, subliniind că în cazul unui eşec formaţia din Bulevardul Ghencea va deveni "Steaua de tinichea".

22 afișări
Imaginea articolului Becali: Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal

Becali: Dacă nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă nu învingem la Vaslui, ce Steaua suntem noi? Steaua de tinichea. Nu învingem la Vaslui, mă las de fotbal, ce să mai fac în Liga Campionilor? Ce să mai câştigăm campionatul, dacă nu învingem acum? Dacă nu învingem la Vaslui, nu suntem Steaua de aur sau de diamant, ci Steaua de tinichea. Este important meciul de la Vaslui, e primul pas, contează. Nu că-i atât de important Vasluiul. Steaua, dacă vrea să fie Steaua cu adevărat, trebuie să câştige toate meciurile, cu mici greşeli. Aşa a făcut CFR, a câştigat tot şi a avut doar patru egaluri în tur. Se poate întâmpla şi acum la Vaslui, un egal. Este posibil un accident, se mai acceptă, dar dacă iei bătaie, eşti Steaua de tinichea", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici