Becali: Dayro Moreno este mai bun decât Dică

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, joi seară, la Sport.ro, că mijlocaşul columbian Dayro Moreno este "mai bun" decât Nicolae Dică, jucător cedat de curând la Catania, dar crede acesta din urmă îi este superior lui Juan Toja la unele capitole.

21 afișări
Imaginea articolului Becali: Dayro Moreno este mai bun decât Dică

Becali: Dayro Moreno este mai bun decât Dică (Imagine: Mediafax Foto)

"Până acum, după rezultate, Olăroiu a fost cel mai bun, dar pentru a face o comparaţie cu Marius Lăcătuş va mai trebui să aştept şase-şapte luni. Sper mai mult în echipa asta, nu se compară cu cea a lui Olăroiu. Eu zic că Dayro Moreno este mai bun ca Dică, e peste Dică. Toja nu are clarviziunea lui Dică, dar ca forţă şi tehnicitate e mai bun. Dar nu are pasa lui Dică. Toja e un optar, mijlocaş ofensiv. Ştiu de la Hagi, care l-a vrut pe Pleşan, dar a tot fost accidentat şi nu l-am văzut optar la Steaua. Părerea mea e că Toja ar juca mai bine în locul lui Lovin", a spus patronul Stelei la Sport.ro.

Becali a afirmat că la scorul de 2-0 la Istanbul visa la 4-0. "Ce a fost la Middlesbrough se întâmplă o dată la zeci de ani. În minutul 75, voiam să se termine, în minutul 81 voiam să nu se termine, să le dăm şi golul trei. Cum e mai bine să joace Rădoi? În funcţie de joc şi rezultat, la 2-0 nu e nevoie de el în apărare, ci la mijloc, să dea impuls echipei. Dacă nu erau probleme medicale, l-ar fi băgat pe Stancu în atac, îi prindea pe contre. Dacă nu ne calificăm, ne vom consola că vine şi anul următor, avem tot timpul din lume să jucăm în Ligă", a spus el.

Gigi Becali a mai spus că Steaua nu se va califica în Liga Campionilor doar dacă are un mare ghinion. "E cea mai cuminte echipă, nu merită să aibă ghinion, nu ne va da Dumnezeu asta", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici