Becali despre decizia LPF în cazul Varga-Bălan: Este o batjocură!

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, după aflarea deciziei Comisiei de Disciplină de a acorda victoriei formaţiei FC Timişoara la "masa verde" împotriva Rapidului, că hotărârea este o batjocură şi a insinuat că ea a fost dirijată de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

14 afișări
Imaginea articolului Becali despre decizia LPF în cazul Varga-Bălan: Este o batjocură!

Becali despre decizia LPF în cazul Varga-Bălan: Este o batjocură! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cu domnul Dragomir am fost prieten. Nu mai e prieten pentru mine. Asta e batjocură. Mai faci o şmecherie, o găinărie, nu suntem sfinţi, dar asta e o ofensă, o batjocură. După ce că iei 30.000 pe lună, îţi şi baţi joc de cluburile astea care te-au votat? Nu-mi vine să cred cum poate un om să aibă atâta tupeu, sfidare, obrăznicie, lipsă de respect. Aici e clar vorba de interese. Bravo lui, că e băiat deştept! Ne manevrează pe noi pentru că suntem nişte măscărici. E prea mare mizeria. S-a umplut paharul", a spus Gigi Becali, la GspTv.

Becali a reanunţat că va exista o coaliţie a cluburilor din Liga I împotriva deciziei Comisiei de Disciplină la TAS. "O să vedeţi ce o să fie la TAS. Orice s-ar întâmpla, eu voi merge până la capăt. Am vorbit azi şi cu Borcea (n.r. - preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea) şi am stabilit că batem palma până la capăt", a mai spus Becali.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, vineri, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată pe 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici