Becali: Dinamo e blestemată să nu joace în Liga Campionilor

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, duminică, la Sport.ro, că echipa Dinamo, care a ratat orice şansă de a câştiga titlul de campioană a României, este blestemată să nu joace niciodată în Liga Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Dinamo e blestemată să nu joace în Liga Campionilor

Becali: Dinamo e blestemată să nu joace în Liga Campionilor (Imagine: Silviu Matei/Publimedia)

"Dinamo e blestemată să nu joace niciodată în Liga Campionilor. Am avut o presimţire că Dinamo nu bate pe Braşov şi Urziceni bate pe Timişoara, iar Urziceni nu va mai avea nevoie să fie foarte motivată. Urziceni e campioană sută la sută. Dacă eram în locul lui Turcu, o luam pe jos de supărare. Dacă primeşte punctele înapoi, Timişoara e la două puncte de Urziceni. Dacă Unirea va avea nevoie de un punct în ultima etapă, va lua un punct. Dacă vom avea nevoie de trei puncte, vom lua trei puncte, dacă vom avea nevoie de un punct, vom lua un punct. Urziceni va fi campioană, Steaua va juca în Europa League, nu mai e nevoie de nicio fuziune. Nu mai faceţi calcule, calculaţi doar cine va ocupa locul 6", a spus Becali.

Becali consideră că Unirea Urziceni este "cea mai meritată campioană". "Nu cred că Timişoara va primi punctele înapoi. Urziceni e cea mai meritată campioană. Poţi să spui că au ajutat-o arbitri sau a cumpărat vreun meci? Avem cel mai curat campionat din toată Europa. Buzău a bătut pe Vaslui cu 4-1, Braşov pe Dinamo... Fotbalul românesc este peste celelalte ramuri ale României, este campion", a completat finanţatorul stelist.

Gigi Becali a afirmat că Steaua joacă mai bine fără spectatori: "Steaua joacă mai bine fără suporteri. Ce să fac dacă aia sunt nişte derbedei şi nu lasă echipa în pace? Peluza Nord şi Peluza Sud închise, asta va fi. Lui Argăseală i-a fost frică să facă asta, dar gata. Ce, sunt tâmpit să dau milioane de euro ca să strice echipa vagabonzii? Pleacă Becali, pleacă Becali....Păi cum să plec de la mine de acasă? Nu pleacă Becali, nu mai intraţi voi!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici