Becali: Dinu Gheorghe mi-a zis să fac blat, să îl cumpăr pe Rui Duarte

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lansat, sâmbătă seară, noi acuzaţii la adresa preşedintelui Astrei Ploieşti, Dinu Gheorghe, spunând că este "cel mai periculos om" şi că i-a propus un blat, informează Prosport.

171 afișări
Imaginea articolului Becali: Dinu Gheorghe mi-a zis să fac blat, să îl cumpăr pe Rui Duarte

Dinu Gheorghe (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eu nu am spus că am glumit (n.r. - referitor la acuzaţiile anterioare). Am spus că imi pare bine că a sunat Porumboiu. I-am dat nişte argumente, de ce am spus lucrurile astea. Dacă Dinu Vamă îmi spune să fac blat cu Rapid, să îl cumpăr pe Duarte! Mă aştept la orice de la omul ăsta. Mi-a zis că e jucătorul lui şi că poate face asta. Asta e cel mai periculos om. M-am întâlnit într-un bar cu Dinu Vamă şi mi-a spus că poate să aranjeze meciul cu Rapid", a declarat Becali la Digi Sport.

Dinu Gheorghe a replicat, tot la Digi Sport, spunând cã Becali "aruncã numai cu mizerii". "Dacă eu am făcut aşa ceva, să îmi facă Dumnezeu cel mai mare rău copiilor mei, dacă eu nu am făcut aşa ceva, să îi facă Dumnezeu cel mai mare rău copiilor lui. Gigi Becali aruncă numai cu mizerii. Vrea să îl nenorocesc, să nu mai iasă din casă niciodată? E o mizerie, cum să se întâmple aşa ceva? Nemernicul ăsta vorbeşte în continuare? Becali e un nebun. A fost prostul proştilor, şi-a făcut o echipă care nu bate pe nimeni. Dacă se ocupa el de fotbal, vă daţi seama unde ajunge Steaua. Unde e de ani de zile", a spus oficialul grupãrii ploieştene.

Într-o intervenţie anterioară, Dinu Gheorghe mai afirmase că finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, ar fi discutat la pauză cu arbitrii partidei FC Vaslui - Astra, fapt consemnat şi în raportul de joc. "Domnul Porumboiu a intrat în vestiarul arbitrilor la pauză. E şi în raportul observatorilor. Dacă un blat se face în minutul 86, înseamnă că Becali a ajuns de la cioban la om de fotbal. Dumnezeu îi va plăti pentru asta, face mult rău fotbalului. El se pricepe la păscut oile, nu la fotbal", a precizat Dinu Gheorghe.

Adrian Porumboiu a răspuns acuzaţiilor, recunoscând că a dialogat cu brigada de arbitri în pauză, atunci când se îndrepta spre cabinetul medical. "Am trecut pe culoar, spre cabinetul medical, în timpul pauzei şi am avut o discuţie cu arbitrii, era uşa întredeschisă şi le-am zis că nu e meci de baschet. Dacă domnul Dinu Gheorghe a aflat asta înseamnă că primeşte informaţiile şi pe unde scurte şi pe unde lungi", a spus Adrian Porumboiu.

El a mai menţionat că arbitrul Iulian Dima nu trebuia convocat la acest meci. "Iulian Dima nu trebuia delegat la acest meci, pentru că mama lui a lucrat la mama lui Avram în casă. Nu se poate spune că ne-a ajutat cu ceva arbitrul azi. Dimpotrivă, ne-a oprit din mai multe acţiuni. Ce spune Becali sunt glume. M-a sunat cineva. Am vorbit cu el, că a vorbit cu MM, că a văzut MM meciul şi că a dat gol Marius Constantin asa cum l-a dat. Nu are nicio noimă ce spune. Lucrurile sunt foarte simple. Nu am nicio relaţie cu Dinu Vamă. Becali spune că erau nişte jucători într-un bar, cu Dinu Vamă", a adăugat Porumboiu.

Formaţia FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să revină după ce la finalul primei reprize era condusă cu 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici