Becali: E cazul ca Mutu să înceapă să se revanşeze faţă de mine (AUDIO)

Finanţatorul FC Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a lăsat să se înţeleagă, vineri, că transferul lui Ovidiu Herea la clubul din Ghencea poate fi influenţat de internaţionalul român Adrian Mutu, adăugând că ar fi cazul ca jucătorul Fiorentinei să se revanşeze faţă de el.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: E cazul ca Mutu să înceapă să se revanşeze faţă de mine (AUDIO)

Becali: E cazul ca Mutu să înceapă să se revanşeze faţă de mine

"Mutu m-a sunat pentru că are o firmă de impresariat, iar Herea are constract cu firma lui Mutu, care e tovarăş cu Ana Maria Prodan. E cazul să înceapă să se şi revanşeze Mutu faţă de mine pentru că l-am ajutat în trecut. Mutu poate avea o influenţă, pentru că jucătorii ascultă cât de cât de el, fiind idolul fotbalistilor. Poate avea influenţă la jucători, dar până la urma tot banii contează", a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a subliniat că Herea vrea să joace la Steaua şi situaţia se va rezolva în următoarele trei-patru zile. "Trebuie să respectăm dorinţa jucătorului. Dacă e vorba de demnitate si onoare, când un jucător spune că nu vrea la Steaua, niciodată nu mă mai intereseaza jucătorul ăla. Herea vrea la Steaua, nu la Rapid, iar Copos, dacă avea demnitate şi onoare, spunea să se ducă jucătorul unde vrea. Cu Herea vom vedea în următoarele trei, patru zile. Eu nu sunt hoţ. Fac oferte şi înteleg economia de piaţă. Copos vede în sistemul lui comunist că putem să influenţăm destinele oamenilor cum vrem noi, aşa crede el, că suntem stăpâni de oameni. Nu poţi să spui că Herea e al Rapidului, din moment ce jucătorul nu vrea. Prima opţiune e a jucătorului, apoi vorbeşti tu ca patron. E mentalitate de asuprire, de sclavi. Nu poţi face asta cu jucătorii. N-are nicio valoare semnătura lui pe contractul nostru. Dacă el vrea la Rapid, eu rupt contractul ăla. E decizia lui, nu trebuie sa fie legat de contractul cu noi", a declarat Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici