Becali: E posibil ca anul ăsta să fie Dinamo la mâna noastră pentru locul doi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că este posibil la în acest sezon Dinamo "să fie la mâna" steliştilor pentru locul doi în Liga I şi a precizat că nu vrea să le dea dinamoviştilor şansa de a se apropia de echipa antrenată de Marius Lăcătuş.

8 afișări
Imaginea articolului Becali: E posibil ca anul ăsta să fie Dinamo la mâna noastră pentru locul doi

Becali: E posibil ca anul ăsta să fie Dinamo la mâna noastră pentru locul doi

"Până acum, la Târgu Jiu, cu CFR, cu Urziceni, cu UTA şi Rapid a fost numai mâna lui Dumnezeu. Mi-a spus cineva că nu e copil român mai răsfăţat de Dumnezeu ca mine. E posibil ca anul ăsta să fie Dinamo la mâna noastră pentru locul doi. Când? În penultima etapă, când joacă cu noi. Le-am spus jucătorilor, primul obiectiv este să consolidăm locul doi, să nu dăm şansă lui Dinamo să se apropie, să nu le dăm curaj şi să ţinem avansul ăsta de 7 puncte până în ultimele 4-5 etape. Practic avem o echipă naţională la Steaua şi logic ar fi să nu fim învinşi, dar un poţi şti niciodată. La ora asta, primul lucru este să nu pierdem locul doi, apoi ne gândim şi la CFR. Sper să mă iubească Dumnezeu şi la Vaslui. Când am spus că o să fim pe locul 1 până la Paşte m-am bazat pe Dumnezeu, plus că după aia mai e o etapă şi normal că nu ne putem împiedica de Buzău acasă", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că i-a spus preşedintelui CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, să nu mai facă apel la nicio decizie a Comisiei de Disciplină a FRF. "Argăseală a spus că deşi arbitrul era decis să oprească meciul, Lovin a vociferat şi nu l-a lăsat pe arbitru în pace. Se poate spune că a instigat, pentru că se ţinea de capul arbitrului. I-am spus lui Argăseală să nu mai facă apel la nicio hotărâre a Comisiei de Disciplină, indiferent de decizie, orice s-ar întâmpla. Nu voi mai da naştere la discuţii, nu mai ripostez, cine vrea să mă atace o să vorbească cu becul. O să spun doar atât: regulament, disciplină, lege. Dacă eram în locul celor de la Rapid, probabil aş fi reacţionat la fel. Oricum altă decizie nu se putea lua. Se va întâmpla să greşească arbitrii şi împotriva Stelei. Nu-i nimic, la disciplină. Mi-a spus Argăseală că cei din comisie au văzut fază cu fază, au studiat fiecare gest, au stat nouă ore acolo, mi-era şi milă de ei, şeful comisiei nu mai putea nici să citească decizia", a afirmat Becali, făcând referire la şedinţa de vineri a Comisiei de Disciplină, care a decis, după aproape nouă ore, să acorde victoria steliştilor, cu scorul de 3-0, în derbiul cu Rapid, de la 20 martie, întrerupt în minutul 74.

Becali a menţionat că se deplasează la Vaslui pentru meciul pe care Steaua îl va disputa, duminică, în etapa a XXVI-a a Ligii I. "Sunt în drum spre Vaslui, trebuie să fiu aproape de echipă, să stau de vorbă cu jucătorii, să le spun: «Aveţi grijă, atacaţi mingea nu picioarele». Nu se mai iartă nimic", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici