Becali: Echipa ideală - Neaga mijlocaş stânga, Croitoru mijlocaş central şi un vârf puternic

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, într-o emisiune televizată, că, după părerea sa, echipa ideală este cu Adrian Neaga mijlocaş stânga, cu Marius Croitoru mijlocaş central, şi cu un vârf puternic.

2 afișări
Imaginea articolului Becali: Echipa ideală - Neaga mijlocaş stânga, Croitoru mijlocaş central şi un vârf puternic

Becali: Echipa ideală - Neaga mijlocaş stânga, Croitoru mijlocaş central şi un vârf puternic

"Cum alegea Mihai Viteazul soldaţii, aşa i-am ales eu pe jucători, eu sunt generalul lor, antrenorii care vin sunt un fel de căpitani, nimeni nu cunoaşte jucătorii ca mine. La tactică nu mă bag, dar pot să-i spun antrenorului cum e jucătorul respectiv. Am învăţat de la doi oameni, Piţurcă a zis forţă şi viteză pe aripi şi Hagi, care a zis acum şase-şapte ani: axul central. M-am ghidat după ei. Când am văzut că după ce profesorul îl învaţă pe elev că mijlocul trebuie să fie puternic, pentru că eu am învăţat de la Hagi, acum îl văd pe profesor că îl pune pe Boştină, care n-are niciun fel de putere la mijloc. I-am şi spus: «Bine, băi, Gică, tu m-ai învăţat pe mine o regulă». După părerea mea, echipa ideală este cu Neaga mijlocaş stânga şi Croitoru mijlocaş central, şi cu un vârf puternic. L-am luat pe Zaharia", a spus Becali.

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că nu a fost mulţumit de rezultatul meciului cu Zaglebie Lubin, scor 1-0, din prima manşă a turului 2 preliminar al LC. "Să întoarcă Zaglebie scorul? Numai o minune, dar nici o minune nu se poate întâmpla, nu ştiu dacă poate înscrie vreun gol Stelei. Să nu interpretaţi, dar nici noi n-am strălucit la Lubin. În mod normal, dacă juca ce trebuie să joace şi cum ar trebui să fie Steaua, ar fi trebuit să le dăm trei-patru", a comentat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici