Becali: Este pentru prima dată când am servici şi program

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a plecat, luni, de pe aeroportul Aurel Vlaicu, la Strasbourg, unde urmează să fie investit oficial în funcţia de europarlamentar, a declarat că este pentru prima oară când are "servici şi program".

18 afișări
Imaginea articolului Becali: Este pentru prima dată când am servici şi program

Becali: Este pentru prima dată când am servici şi program (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o nouă etapă în viaţa mea, un drum nou. Este pentru prima dată când am servici şi program. Am şi o datorie să reprezint ţara. Am puţine emoţii. De mâine viaţa mea ia o nouă întorsatură. Un drum nou pe care trebuie să merg şi nu-l cunosc. Eu vă spun la revedere pentru că am altceva de făcut. Nu-mi arde de fotbal", a spus Becali.

Becali a precizat că va fi prezent la meciul pe care Steaua îl va disputa joi în compania formaţiei maghiare Ujpest FC, care contează pentru turul doi preliminar al Ligii Europa.

Gigi Becali a mai spus că nu ştie nimic de un posibil transfer al lui Bănel Nicoliţă de la Steaua sau de venirea jucătorilor Darlas şi Komaci, explicând că nu se mai ocupă de politica de transferuri a echipei "roş-albastre".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici